dijous, 5 de juny del 2014

ILUSTRATOUR 2014



Com cada any, des de 2008, es convoca el Festival Internacional d´il.lustració de Valladolid. La VII edició d´aquest festival sera del 30 de Juny a l´11 de Juliol.
Aquesta any està carregat d´activitats, tallers, encontres profesionals, concursos, networks, dinàmiques, etc.

Les Jornades "Dibuixa el teu mapa / Draw your map" que tindran lloc del 4 al 6 de juliol aplegaran professionals i amants de la il · lustració en un cap de setmana en el qual podràs escoltar grans protagonistes - Katsumi Komagata, Rotraut Susanne Berner, Max, Vitali Konstantinov, Serge Bloch, Pablo Amargo , Ricardo Cavolo, Arnal Ballester, Alex Mathers, André da Loba, Miguel Gallardo, Sonia Pulido, etc.



lIustraTour Network

El major espai d'intercanvi professional sobre il · lustració, on es donen cita cada any
il · lustradors, editors i altres professionals per compartir el seu treball
Si ets il · lustrador i participes en les Jornades "Dibuixa el teu mapa / Draw your map", podràs sol · licitar les teves cites i mostrar el teu treball a editors d'àlbum il · lustrat, còmic, novel · la gràfica, llibre de text, narrativa, edició digital, així com a agents , galeristes i altres professionals del mercat internacional.

Avantatges de participar-hi:
 
    - Accedeix a entrevistes amb editors d'àlbum, còmic i novel·la gràfica, editors digitals, productors d'animació, agents, visionat literaris, editorials estrangeres i més.
- IlustraTour Exprés.
    Participa en aquestes píndoles exprés per treure-li tot el partit al teu treball.
- IlustraTour som tots.
     Comparteix amb altres en "IlustraTour som tots", un espai per intercanviar targetes, prendre un café o mostrar el teu treball als quatre vents.
- Biblioteca IlustraTour.
     Submergeix-te en un munt de llibres il·lustrats per veure, tocar i olorar lliurement. Un punt de lectura obert a tot el públic.
- Llibreria IlustraTour.
     Un punt de venda on adquirir els llibres il · lustrats de totes les editorials col·laboradores de IlustraTour i dels autors participants.

A IlustraTour se celebren dues setmanes de tallers d'il · lustració a càrrec de grans figures internacionals, al Museu Patio Herreriano. La primera setmana serà del 30 al 4 de juliol i trobarem a Max, Katsumi Komagata, Serge Bloch, entre d´altres. Per altra banda la segona setmana serà de 7 a 11 de juliol i podrem trobar a Pablo Amargo, Vitali Konstantinov, Arnal Ballester, Ricardo Cavolo I André da Loba.


Aquest taller està dirigits a il · lustradors professionals, estudiants o aficionats atrevits, suposen 5 dies de immersió il · lustrada en grups reduïts de màxim 25 persones.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.