divendres, 6 de març de 2015

II FIRA ALACANTINA DE LLIBRES D'ARTISTA.FALA II és la segona edició de la FIRA ALACANTINA DE LLIBRES D'ARTISTA que es celebrarà en la Sala de Cristal del ADDA, durant els dies 6, 7 i 8 de març de 2015. FALA II estarà composta per expositors entre els quals es trobaran artistes, editorials independents, revistes objecte i altres propostes entorn del sector del Llibre d'Artista. Vol ser un aparador on es mostren les últimes tendències i vol seguir potenciant l'exposició i venda d'aquest tipus d'article artístic i únic.
Després de l'èxit de la primera edició, FALA II afronta el repte d'augmentar els seus expositors i seguir incrementant el nombre de visitants, així com atraure a col·leccionistes i personalitats del sector perquè Alacant aconseguisca ser un punt de trobada entorn del Llibre d'Artista a nivell nacional i internacional.

Quant a les novetats d'aquesta segona edició cal destacar el pas d'una a tres tipus de taules expositores de diferents grandàries, amb el que volem donar cabuda a projectes de tota índole i mesura. També s´entregarà, igual que en la passada edició, els Premis FALA, al millor Llibre d'Artista emergent i a la millor trajectòria.

El Llibre d'Artista es troba en plena expansió i FALA vol posicionar-se com una de les cites imprescindibles del sector, oferint una proposta amb personalitat i apostant per la qualitat del seu contingut. El lliurament de sol·licituds per a participar en FALA II ja té obert el seu termini de lliurament de projectes, que finalitzarà el 20 de febrer de 2015. Posteriorment anunciarem els seleccionats i la programació oficial. Els interessats hauran de remetre per email la seua proposta a falaalicante@gmail.com.

La inuguración de FALA II serà el dia 6 de març a les 17:00h, i l'horari d'obertura de la fira serà el siguiete; vesprades de 17:00h a 21:00h i dissabte i diumenge al matí d'11:00h a 14:30h.

Informació treta del blog de FALA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.