divendres, 14 de febrer del 2014

Agorafilia, quan la il.lustració i la literatura es donen la mà.

Fins al 30 de març teniu l´oportunitat de veure a l´Àgora d´Alcoi l´exposició on la il·lustració i la literatura es donen de la mà. Tindreu el plaer de veure les obres dels dotze millors il·lustradors que han passat per l´Escola d´Art d’Alcoi i l´obra literària de sis coneguts escriptors de la localitat.

Un dels quadres de l´exposició.

Per a la mostra cada il·lustrador ha treballat amb un text d´un escriptor per tal d'il·lustrar-lo. Jordi Botella ha realitzat el text del catàleg de l´exposició que du per títol Claveres amb bufanda

Treball Fran Parreño, Manel Rodriguez y Pau Valls.
Treball Fran Parreño, Manel Rodriguez y Pau Valls.




Entre totes les il.lustracions trobem la de Cristian Ferrándiz i Eduardo Infante que han interpretat el text Homenatge a T de Jordi Botella mitjançant la tècnica mixta sobre llenç i l'us d´acrílics i retoladors sobre fusta. En l´exposició podem trobar-ne des de collage de Dulk i Lirios Bous per il·lustrar el treball literari de Pep Jordà, una instal·lació de Ayela i Vicent C.V.D. Spek per interpretar l´obra de Gergina+Pérez i, fins i tot tècniques digitals, oli, etc.

Els il·lustradors que han participat en aquesta exposició són: Albert Martí, Pau Valls, Aurelio Ayela, Ceerre, Dulk, Fran Parreño, Lirios Bou, Cristian Ferrándiz, Sílvia Cervera, Eduardo Infante, Vincent CVD Spek i Aarón Duval.


Els escriptors que han aportat la seua obra literaria són: Manel Rodríguez-Castelló, Gustavo Cardenal, Jordi Botella, Javier Llopis, Pep Jordá IGeorgina+Pérez.

L´exposició està obert al públic de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.