dimarts, 11 de març del 2014

Segona edició del premis per Il.lustrar la ciència.

Il·lustraciència vol difondre la il·lustració científica i impulsar-la. Per això, vol recolzar i premiar als il·lustradors i il.lustradores científics a través de la convocatòria del Premi Internacional d'Il·lustració Científica. L´Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) és l´encarregada de fer la convocatòria de la segona edició que finalitza el 14 d’abril.


El passat any es va celebrar la primera edició amb un centenar de participants del quals assoles quaranta foren seleccionats per l´exposició.
Aquesta edició conta amb diferents premis econòmics on el jurat dicta quina il.lustració és la premiada, però també tenen un premi del públic. 
En la categoria d´estudiants es pot optar a diferents cursos intensius de formació o a estades en pràctiques al Laboratori d´Il.lustració Científica de la Universitat d´Aveiro.
Guillem Iglesias

Il.lustraciència vol arribar a ser un punt de referència tant per a il·lustradors i il.lustradores del món científic com per a empreses interessades al món de la il·lustració.
Paral·lelament al premi es realitzaran diferents activitats, com exposicions, cursos, tallers i conferències, entre altres.

Podeu consultar les bases de la convocatòria ací i per a veure les il.lustracions de la passada edició vos deixem l´enllaç del pinterest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.