dimarts, 30 de setembre de 2014

Èpic treball fotogràfic de Robert Bösch per celebrar un fet històric.L´any 2015 es compliran 150 anys des que Edward Whymper va aplegar al cim del Cerci, que amb uns 4.478 metres d'altitud és un dels sis pics més alts dels Alps.

Robert Bösch, fotògraf suís, va rebre l´encàrrec de Mammut, coneguda marca esportiva suïssa, per realitzar un reportatge fotogràfic a gran escala. Les seves fotos poden incloure centenars d'escaladors de muntanya, desafiant les difícils condicions per obtenir la presa perfecta.
Mammunt va demanar una serie de fotos especials per tal de commemorar el fet històric d´Edward Whymper i el seu equip; quan l´any 1864 aplega a la cima del Cerci, que amb uns 4.478 metres d'altitud és un dels sis pics més alts dels Alps.

Una de les preses emblemàtiques és veure el Cerci ple de llum vermella, col·locades pels mateixos muntanyers que van pujar als llocs designats per Robert Bösch, per encendre les llums, i il·luminar la ruta presa per Edward Whymper i el seu equip - el primer a ascendir al pic de fa 150 anys.

Les fotografies de Bösch són tota una obra d'extrema coordinació, paciència i habilitat fotogràfica.
A continuació us deixem un vídeo on poder apreciar com d´alt era el grau de planificació i coordinació que es precisa per a aquestes imatges, ni més ni menys que sorprenent. Treballant contra el temps i el clima, Bösch i l'equip van treballar sense parar per garantir els millors resultats possibles, per commemorar de la millor forma aquest fet històric i per inspirar als que esperen en el futur.

Vista a boredpanda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.