dijous, 9 d’octubre del 2014

Guirigall fanzine nº1 'A la fresca'

Primer que tot, volem donar les gràcies als/les onze artistes gràfics que confiaren en aquest projecte i col.laboraren amb el fanzine, il·lustrant la temàtica d´aquest primer número 'A la fresca'. Per nosaltres és una secció molt important, on pretenem fer comboi! Sense la vostra aportació el fanzine no seria el mateix.

La portada és un detall de l´obra Registro_Gráfico digital 2 de Claudia Molina Guixot.

Cal dir que aquest projecte està impulsat per Comboi Gràfic que va nàixer fa uns mesos com espai web per als amants de l´obra gràfica.





Per finalitzar, volem dir que la nostra intenció és fer d´aquest fanzine una publicació trimestral i esperem contar en vosaltres per la pròxima, així com amb nova gent, Guirigall està obert a tothom. Si per a pròxims números voleu escriure un article, noticia, reportatge o parlar de la vostra obra, podeu contactar-nos per email i comentar-ho. Tot allò que estiga relacionat amb el món de l´obra gràfica i seriada ens interessa.

Ja tenim pensat la temàtica per al pròxim número i en pocs dies publicarem més informació. Podeu seguir-nos a la nostra pàgina de Facebook o a Twitter per estar a l´aguait de tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.