dilluns, 1 de desembre de 2014

Convocatòria oberta - Guirigall fanzine nº2 #Diàspora

Totes sabem els temps que ens ha tocat viure. Vàrem créixer a la Champions de l´economia, però una vegada fora de la facultat la realitat  era molt diferent.
De sobte faltava un amic, una amiga, un germà, un altre amic; un degoteig constant i colpidor, moltes vegades. L´aeroport deixava de ser eixe lloc llunyà i desconegut.
No obstant això, seria molt fàcil caure en la melancolia amb aquesta temàtica, però no cal. #Diàspora pot significar tantes coses com vosaltres, creadores i creadors, vulgueu. Perquè viure a un món global també té les seues venteges, perquè per als artistes eixir fora del seu niu és obligatori, des de sempre, i no cal veure-ho com una cosa negativa, ni de bon tros. Més ve, com tot un repte enriquidor. Per ficar a prova tot el que sabem i, millor encara, tot allò que ens queda per aprendre.

Recordem que la paraula diàspora no té perquè ser negativa. Pensem que gràcies a la diàspora les plantes expandissen la vida més enllà dels seus límits. Però com hem dit, teniu llibertat d´interpretació i esperem gaudir de les vostres col.laboracions al  segon número de Guirigall fanzine.Definició de #diàspora:

1.- Dispersió de grups humans que abandonen el seu lloc d'origen.

2.- Dispersió d'un conjunt de persones.

3.- Dispersió d'un grup ètnic, religiós, polític o cultural fora del seu lloc originari.

4.- Unitat de disseminació de les plantes, com els fruits, les llavors o les espores. Característiques tècniques per a les col·laboracions:


- Llibertat tècnica: digital, gravat, xilo, GIF`s, fotografia, llapis, serigrafia, video, aquarel·la, etc.

- Mida de la pàgina 15 cm d´ample per 20 cm d´alt. No hi ha limit de
col·laboracions podeu enviar tantes com vulgueu i emprar doble pàgina (30cm x 20 d´alt) si us cal.

- Màxima qualitat d´imatge: 250-300ppp, colors RGB i format JPG.
  Per a les persones que vulguen participar amb obra gràfica amb suport de paper poden fer una fotografia o una escanejada en alta qualitat i enviar-la al correu sense problema. 

- Adjunta un enllaç de contacte junt amb l´obra : web, behance, correu, fan page, etc. (amb un enllaç és prou) Si podeu adjuntar una imatge de perfil per a la fulla on anirà la vostra informació de contacte, millor que millor. Pot ser una imatge com avatar que us identifique, la vostra foto, la signatura, el vostre exlibris, etc. com vulgueu.

-Termini de presentació fins al 20 de desembre de 2014
.
- Envieu les vostres col·laboracions al correu: comboigrafic@gmail.com
  Si hi ha cap dubte podeu consultar-nos al mateix correu o per la pàgina de Facebook de Comboi gràfic

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.