dimecres, 19 de febrer de 2014

Arròs covat de Juanjo Sáez.Xavi Masdéu és un dissenyador que s´apropa perillosament als 40 anys i segueix atrapat en una mentalitat d´estudiant de carrera.

Però aquest cop les coses es posen més complicades que mai. La Laura, al seua novia, està embarassada. Però el Xavi segueix sense ser capaç d'enfrontar-se a les coses que el fan ser una poc més adult cada dia.

Podrà el Xavi i la seua colla d´amics tarambanes desfer-se de les coses que mai podrà tornar a fer si es converteix en pare d'una criatura? 

'Arròs covat'  és una sèrie de Juanjo Sáez que potser el conegueu de les seues aportacions a El Estafador o de la seua secció del Diari Ara 'Ara que no s´ofenqui ningú'.

Aquesta sèrie d´animació per adults en català, emesa a TV3 els últims anys, és una  història  en la que molts i moltes podeu sentir-vos identificats en aquests temps on la joventut pareix expandir-se més enllà dels trenta i... La sèrie ja conta amb tres temporades completes i gaudir de tots els capítols al complet a la web de TV3. 

Tal volta si no coneixíeu a Juanjo Sáez us sorprendrà el seu estil però tant de bo no té res a perdre.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.