dijous, 20 de febrer del 2014

Ilustreaming. Marató d´il.lustracions sota demanda.

Imatge treta a la web de EASD d´Alcoi

A l´EASD d´Alcoi es va dur a terme una iniciativa que ens ha agradat molt, però molt, molt! Lola Llopis, estudiant de l’últim curs d’Il·lustració d´aquesta escola, va organitzar Ilustreaming, una marató d’il·lustració que a més es va emetre en directe via streaming per internet.

La jornada va començar el dijous a les set de la vesprada fins a les tres de la matinada i es va reprendre el divendres de nou del matí fins a les tretze hores de la vesprada i de sis fins a les set del vespre.

Tota aquella persona que vulgues podia connectar-se i demanar allò que volia que il·lustraren. No obstant això, les peticions constaven de tres apartats diferenciats: personatges, accions i un apartat per explicar la finalitat de la il·lustració. Una vegada formalitzada la sol·licitud, en el qüestionari es demanava una direcció de email. D’aquesta manera es feien arribar els dibuixos de les peticions a la persona interessada. A la sala d’actes de l’escola es va poder veure el procés en streaming de la creació dels dibuixos, esbossos i il·lustracions que van anar sorgint de la creativitat de Lola Llopis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.