dimarts, 18 de novembre del 2014

Col.laborador del nº 2 de Guirigall fanzine '#Diàspora': Toni Cabo.

El pròxim número de Guirigall fanzine contarà amb una extensa entrevista amb Toni Cabo, a més d´una aportació seua a la secció de col.laboracions amb la temàtica #Diàspora.


Toni Cabo és actualment un dels il·lustradors valencians més coneguts i un referent en el món de la historieta infantil en valencià. Ha il·lustrat una trentena de llibres de narrativa infantil i juvenil per a les editorials més importants del país. Vinculat des dels seus inicis a les revistes Camacuc, Tretzevents, Esquitx o Piu-Piu, és el creador de les genials historietes de Boro, Moro i Puromoro, l'encantadora Lucrècia, personatge inspirat en la infantesa de Lucrècia de Borja, de l'emblemàtica Georgina, la sèrie humorística Domèstics i les delicioses tires còmiques d'en Boro, publicades en la revista catalana Tretzevents. Ha participat en diverses exposicions col·lectives d'il·lustració. Seleccionat per la OEPLI en la Biennal d’Il·lustració de Bratislava, 2003 així com els storyboards de l'original sèrie d’animació en plastilina Caracolímpics de la Productora Truca Films i La Cinquième (Canadà).  

 
El divendres passat es va inaugurar l´ExpoBoro a l´Octubre Centre Cultural Contemporani amb motiu del 15º aniversari de Boro, Moro i Puromoro. Podreu gaudir de l´exposició fins el 23 de novembre.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.