divendres, 7 de novembre del 2014

ExpoBoro a l´Octubre CCC.

Aquesta vesprada a les 19h a l´Octubre Centre Cultural Contemporani teniu una cita amb la inauguració de l´expoBoro que celebra els 15 any de les aventures de Boro, Moro i Puromoro.
Un repàs per la trajectòria, el present i el futur d'aquest personatge emblemàtica que sorprendrà i que com diu el seu autor Toni Cabo, serà molt més que una exposició d'un còmic.


A m és de la presència de Toni Cabo, també trobarem a Sento Llobell (autor de còmics), Álvaro Pons (crític), Paco Camarasa (editor) i Pau Marqués (escriptor i guionista de còmics)

Toni Cabo és actualment un dels il·lustradors valencians més coneguts i un referent en el món de la historieta infantil en català. Ha il·lustrat una trentena de llibres de narrativa infantil i juvenil per a les editorials més importants del país. Vinculat des dels seus inicis a les revistes Camacuc, Tretzevents, Esquitx o Piu-Piu, és el creador de les genials historietes de Boro, Moro i Puromoro, l'encantadora Lucrècia, personatge inspirat en la infantesa de Lucrècia de Borja, de l'emblemàtica Georgina, la sèrie humorística Domèstics i les delicioses tires còmiques d'en Boro, publicades en la revista catalana Tretzevents. Ha participat en diverses exposicions col·lectives d'il·lustració. Seleccionat per la OEPLI en la Biennal d’Il·lustració de Bratislava, 2003 així com els storyboards de l'original sèrie d’animació en plastilina Caracolímpics de la Productora Truca Films i La Cinquième (Canadà). 

Al pròxim número de Guirigall Fanzine comptarem amb una extensa entrevista amb Toni Cabo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comboi Gràfic no es responsabilitza de l´opinió de cap usuari que escriga als comentaris.